om pelvicare

Vi är Emma och Helena och vi brinner för kvinnohälsa!

Vi arbetar som leg. fysioterapeuter inom obstetrik, gynekologi och urologi. Emma är specialist i ämnet sedan 2017 och handleder nu Helena genom hennes 3-åriga specialisering. Om du vill veta mer om oss kan du läsa mer om Emma här och mer om Helena här eller klicka dig vidare till våra kliniker Meja Kvinnohälsa och Kvinnorehabkliniken.

Pelvicare kom till som ett gemensamt projekt när vi började prata om saker som underlättat både för oss i vår kliniska vardag, men också för våra patienters egenvård.

Vi tröttnade på att det var så svårt att få tag på vissa saker, till exempel självbehandlingsstavar för smärtande och spänd bäckenbotten. Vi insåg också den stora kunskapsluckan kring kvinnlig anatomi. Hur kommer det sig att många inte vet hur klitoris ser ut? Att det mesta gemene kvinna vet om bäckenbotten handlar om knipövningar och inte så mycket mer än så? Vi vill sprida mer information om bäckenets alla viktiga delar och dess otroliga funktioner!

Så vi bestämde oss för att köpa hem ett litet lager viktiga och bra saker och låta er berätta för oss om det här är något vi kan och ska fortsätta med.

Vi hoppas och tror det! Häng med på vår resa!KONTAKT

EMMA REGBERG AB
Britteviksvägen 9
123 52 Farsta
Sverige

Organisationsnummer: 559253-1635

%d bloggare gillar detta: